De woonbelevingsbeurs 'Woon Mooi' in de Mecc te Maastricht! De beurs draait om ‘beleving’ en is ingedeeld in ‘belevingswerelden’ Interieur & Decoratie, Outlet en Bouw & Tuin. Naast verschillende demonstraties en presentaties is er voor de kunstliefhebber het kunstpaviljoen ‘Art Sensation’.

In een jarenlange traditie van woon- en interieurbeurzen is MECC Maastricht in 2010 gestart met een nieuw concept; Woon Mooi. De beurs werd gekenmerkt door een intieme, warme sfeer, een verzorgde uitstraling, een buitengewoon unieke stijliconenexpositie als entree, kooplustige bezoekers en ruim 100 tevreden exposanten! 
   
  De combinatie van een interieur- en decoratiebeurs met een bouw- en tuinbeurs werd enthousiast ontvangen. Bezoekers spraken van een mooie, sfeervolle beurs met een veelzijdig productaanbod, terwijl de exposant de kwaliteit van die bezoeker benadrukte. We zijn verheugd een eerste editie met dit niveau te hebben neergezet. Dit is een prima vertrekpunt om in de toekomst door te groeien tot een beurs van formaat. 
   
  Door u volop kansen te faciliteren op branding, nieuwe consumenten en additionele omzet, streven wij ernaar een gevestigde naam in de regio te worden op het gebied van interieur, bouw en tuin. Samen met u hopen wij het ingeslagen pad verder te bewandelen. Wij gaan ervan uit dat u hetzelfde doet. Stilstand is achteruitgang en u ziet, wij zitten niet stil. Met passie voor ons vak en heel veel energie verheugen wij ons om samen met u een succesvolle Woon Mooi 2011 te realiseren!

kijk voor meer informatie op www.woon-mooi.nl.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht