De winnaar van de verkiezing van De Mooiste Buitenstate is bekend. Dit is de sfeervol verbouwde woonboerderij van Familie Helling de Vlieg uit Zijderveld. De familie wint hiermee een culinair tuinfeest ter waarde van € 5.000,-.

Woningeigenaren van vrijstaande, landelijk gelegen woningen, konden hun woning aanmelden op de actiesite van de samenwerkende makelaars en konden zo stemmen vergaren. In april sloot de publieke stemperiode en werd de Top 5 bekendgemaakt. Deze vijf mooiste woningen zijn beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit: Ger Jaarsma (voorzitter NVM), Mario Broekhuis (hoofdredacteur van het blad Landleven) en John Koomen (tuinontwerper).

Vandaag is bekend geworden dat de woning in Zijderveld de mooiste van Nederland is. Ger Jaarsma vertelt in de vlog hierover het volgende; “we hebben gekozen voor een woning die de een hele mooie combinatie heeft van modern en authentiek”. U kunt de uitgebreide jurybeoordeling en de winnende woning bekijken op de video die vanaf nu te zien op de Facebookpagina van Buitenstate en op de actiesite www.demooistebuitenstate.nl.

Buitenstate Makelaars, een samenwerkingsverband van 15 NVM makelaars door heel Nederland, organiseerde deze verkiezing. Alle aangesloten leden zijn gespecialiseerde makelaars met een passie voor landelijk wonen. Vandaar dat het idee ontstond om het mooie buitenleven, waar de woningen nog betaalbaar zijn, voor het voetlicht te brengen. De kennis van het buitengebied, het NVM lidmaatschap en de jarenlange ervaring zijn de verbindende factoren tussen de deelnemers. 


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht