De winnaar van de verkiezing van De Mooiste Buitenstate is bekend. Dit is de strak vormgegeven woning van de Familie van Eerde in Ruurlo. De familie wint hiermee een culinair tuinfeest ter waarde van € 5.000,-.

 

Woningeigenaren van vrijstaande, landelijk gelegen woningen, konden deze zomer hun woning aanmelden op de actiesite van de samenwerkende makelaars en zo stemmen vergaren. In oktober sloot de publieke stemperiode en werden de winnaars per provincie bekendgemaakt. 

 

Deze woningen zijn beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit: Ger Jaarsma (voorzitter NVM), Mario Broekhuis (hoofdredacteur van het blad Landleven) en Johan Bak (stylist). 

Zojuist is bekend geworden dat de woning in Ruurlo de mooiste van Nederland is. Deze voormalig reinwaterkelder is prachtig verbouwd en past perfect in het landschap. U kunt de uitgebreide jurybeoordeling hieronder bekijken.

Buitenstate Makelaars, een samenwerkingsverband van 37 NVM makelaars door heel Nederland, organiseerde deze verkiezing. 

Alle aangesloten leden zijn gespecialiseerde makelaars met een passie voor landelijk wonen. Vandaar dat het idee ontstond om het mooie buitenleven, waar de woningen nog betaalbaar zijn, voor het voetlicht te brengen. De kennis van het buitengebied, het NVM-lidmaatschap en de jarenlange ervaring zijn de verbindende factoren tussen de deelnemers. 


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht