Buitenstate groeit en bloeit als nooit tevoren. Met zeventien leden en 30 vestigingen is de organisatie gericht op (ver)koop van vrijstaande woningen in het buitengebied groter dan ooit. Het laatst aangesloten lid, NVM Makelaardij Twan Poels, heeft twee vestigingen: in Gennep waar naamgever Twan Poels ooit het eerste filiaal startte en in Cuijk waar makelaar Erwin Kersten de scepter zwaait.

Van top in wielrennen naar top in makelaardij

Doet de naam Twan Poels een bel rinkelen? Dat is heel goed mogelijk, want in de jaren ’86 tot ’92 was Twan internationaal bekend als beroepswielrenner. Hij schitterde vijf keer in de Tour de France en kwam uit in talloze (inter)nationale wielerwedstrijden. Maar: “Elke wielrenner weet dat je ooit afscheid moet nemen van de fiets, ‘ vertelt Twan. ‘Ik wist al heel lang dat ik makelaar wilde worden. In mijn laatste jaar als profwielrenner gingen de studieboeken makelaardij mee op trainingskamp en naar meerdaagse wedstrijden. Makelaarskantoor Guijt in Cuijk gaf mij in 1993 de kans om de theorie in de praktijk te brengen en uit te groeien tot een ervaren Register Makelaar en Taxateur onroerende zaken.”  Twan, die als wielrenner ook al ‘eigen baas’ was, vond het in 2001 tijd om een nieuwe etappe te starten: een eigen makelaarskantoor aan de Spoorstraat te Gennep. Dat liep zo goed dat in 2007 de 2de vestiging aan het Stationsplein te Cuijk werd geopend.

Cuijk

Makelaar Erwin Kersten is sinds 2009 mede-eigenaar van Makelaardij Twan Poels in Cuijk. ‘Ondanks dat we –zeker in 2008 en 2009- economisch gezien niet de beste tijden hebben meegemaakt, wisten we de makelaardij toch behoorlijk te laten groeien door het leveren van een continu goede dienstverlening.’ Ook het team is in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid. Naast beëdigd makelaars Twan Poels en Erwin Kersten, werkt nu ook beëdigd makelaar Femke Vendel (Cuijk) bij Twan Poels. Het back office team voor beide kantoren bestaat uit zeven medewerkers. 

Sinds bijna twee jaar trekt de woningmarkt in het Buitenstate segment in de omgeving van Cuijk en Gennep behoorlijk aan. ‘Cuijk ligt 15 kilometer van Nijmegen, we zien veel mensen uit de stad die op zoek gaan naar een betere prijs/kwaliteit verhouding, die tref je nog in het buitengebied. Via collega-makelaar Bernheze werden we geattendeerd op Buitenstate. We kunnen nu een betere promotie van ‘ons buitengebied’ realiseren. Buitenstate biedt een indrukwekkende kennis en krachtenbundeling van specialisten op het gebied van landelijk en agrarisch vastgoed. Ofwel vrijstaande woningen in het buitengebied. Wie op zoek is naar een vrijstaande woning in het buitengebied, of er juist één wil verkopen, weet Buitenstate en nu ook Makelaardij Twan Poels te vinden.’ 

Meer informatie via Makelaardij Twan Poels; 0485 – 550 450

v.l.n.r.: Twan Poels, Femke Vendel, Erwin Kersten


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht