Als kenners van het platteland houden wij nauwgezet alle ontwikkelingen voor onze klanten in de gaten. De markt is voortdurend in beweging, dat merken wij bij Schep Makelaars ook. De mogelijkheden nemen toe en tegelijkertijd ook het aantal vragen. Goede begeleiding is belangrijker dan ooit.

In deze nieuwsbrief behandelen we enkele onderwerpen die regelmatig de revue passeren in onze klantgesprekken. Actuele onderwerpen, maar ook achtergronden worden extra belicht. Zo worden onze makelaars steeds vaker ingezet als mediator in (bijzondere) aan- en verkopentrajecten. Ook is er speciale aandacht voor het proces rondom het aanschaffen of verkopen van een melkveebedrijf. Een sector waarin het afgelopen jaar veel is gebeurd en dat maakt het traject extra complex.

Uiteraard zijn er ook een altijd mensen die op zoek zijn naar losse cultuurgronden. Schep begeleidt niet alleen bij agrarische vastgoed objecten. Ook bij grondverkoop wordt onze kennis regelmatig succesvol ingezet. Lees tot slot ook over de nieuwste trends in landelijk wonen. Dit keer ligt de focus op de golfbeweging die continu plaatsvindt. Momenteel vinden er weer verschuivingen plaats van bouwen in de stad naar het wonen met ruimte.

Zijn er zaken die momenteel in uw persoonlijke situatie een scherpe, onafhankelijke visie vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

 

Harold van Rooij


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht