15 vestigingen van Buitenstate Makelaars hebben door gezamenlijke inspanningen een uniek woonobject in het Limburgse Vijlen heel snel verkocht. Het idee voor Buitenstate Plus, een intensieve verkoopmethodiek om bijzondere objecten zeer actief in de markt te zetten, heeft hiermee haar eerste succes opgeleverd.

In februari van dit jaar kwam het Unesco object met landgoedstatus via Buitenstate Plus in verkoop, het landgoed stond sinds september 2012 in verkoop bij Aelmans Rentmeesters & Makelaars, een van de Buitenstate makelaars. In februari werd de nieuwe dienst Buitenstate Plus ontwikkeld en werd besloten om alle Buitenstate makelaars bij de verkoop te betrekken. Er werden diverse communicatie materialen ontwikkeld die alle makelaars actief binnen hun zoekers en relaties hebben gepromoot. Ook werd het object op alle websites van de aangesloten kantoren geplaatst. Daarnaast werd de online zichtbaarheid van de woning sterk gepromoot door o.a. een eigen projectwebsite, de Buitenstate Plus website en een Google adwords campagne. 

Door al deze inspanningen werd in maart contact gelegd met de kopers en kon op 21 juni de definitieve koopovereenkomst worden getekend.

De kopers zijn afkomstig uit het westen, en dat maakt het Buitenstate Plus concept zo interessant: veel westerlingen kopen een 1e of 2e woning in het buitengebied en vaak starten zij hun zoektocht bij hun eigen makelaar die vervolgens de link legt met het Buitenstate aanbod. 

Wilt u meer weten over dit unieke verkoopconcept of wilt u weten hoe wij uw woonboerderij of woning in het buitengebied kunnen verkopen? Neem dan contact op met een van onze kantoren.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht