Vergaderen op een boerenerf, een familiebijeenkomst in een groene omgeving of gewoon een weekendje weg. Dichtbij Utrecht, omgeven door de mooie natuur van de Utrechtse Heuvelrug, het Vechtplassengebied en het Gooi vindt u ’t Koningsbed. Deze unieke locatie herbergt een hotel, groepsverblijf en vergaderruimte in een.

Voor een familiebijeenkomst, een weekend met vrienden of een andere bijeenkomst met meer mensen (tot 24 personen) kunt u de gehele locatie reserveren. De ruime zaal met sfeerhaard op de eerste verdieping bevat een keuken, zodat u uw tijd geheel zelf kunt indelen. Hebt u geen zin om zelf te koken of een ontbijtje klaar te maken? Dan laat u zich lekker verwennen en geniet u van de kookkunsten van koks en eigenaars Evert en Erica.

Buitenstate heeft er onlangs haar vergadering georganiseerd en heeft de locatie als uniek en bijzonder ervaren. Erica en Evert: bedankt voor jullie gastvrijheid en helpende handen! Ook geïnteresseeerd? Bezoek dan de website www.koningsbed.nl. voor meer informatie.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht