Buitenstate Makelaars zijn gespecialiseerd in de bemiddeling bij aan- en verkoop van landelijk gelegen woningen. Het motto: delen van kennis en van expertise. En: samen sta je sterker. Buitenstate breidt haar samenwerkingsverbanden voor de tweede keer dit jaar uit: Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters te Eemnes sluit zich aan bij Buitenstate. Eerder dit jaar werd Lelieveld makelaardij (Oisterwijk) al Buitenstate Makelaar.

Arjan van der Waaij vertelt: “Ons kantoor heeft jaren ervaring in de bemiddeling van landelijk gelegen vastgoed. Door deel te nemen aan Buitenstate kunnen we ons duidelijker profileren in dit bijzondere segment. Ook verwacht ik dat de samenwerking met andere kantoren inspiratie geeft. En doordat de kantoren verspreid door het land zitten zijn we echt collega’s en geen concurrenten, daardoor ontstaan er mooie marketinginitiatieven die de verkoop van landelijk gelegen huizen ondersteunen”.

Woning in buitengebied verkopen vereist maatwerk

Buitenstate focust zich puur op royaal wonen in het buitengebied. De aangesloten kantoren (15 in totaal) hebben jarenlange ervaring en actuele kennis van het landelijk gebied. Verkopers van woningen in het buitengebied kunnen daardoor profiteren van bijzonder expertise. Zo is iedere verkoop maatwerk en is de formule sterk gedreven op (online) marketing. Een database met meer dan tienduizend zoekers en een goed bezochte website met honderdduizenden pageviews per maand zorgt dat de te koop staande woningen goed worden gepromoot.

“De huizen die wij verkopen zijn vaak enig in hun soort en verdienen een aanpak op maat, we hebben daarom ook geen vastomlijnde dienstverlening maar kijken heel specifiek naar wat de woning in kwestie nodig heeft”, weet Adriaan van den Heuvel, aandeelhouder in Buitenstate en eigenaar van het gelijknamige makelaarskantoor uit Helmond. “Met de toetreding van Van der Waaij en Lelieveld eerder dit jaar hebben we ook sterk het idee dat er weer andere tijden aanbreken”.

“Ondernemers durven weer stappen te zetten en het consumentenvertrouwen groeit sterk. Dat merken we iedere dag aan de gestegen woningverkopen”, weet Geert Klaver, ook aandeelhouder in Buitenstate en eigenaar van Klaver Makelaardij (Nieuwe Niedorp).

foto Adriaan van der waaij
Fotobijschrift: v.l.n.r. Adriaan van den Heuvel, Arjan van der Waaij en Geert Klaver.

Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht