Een unieke Buitenstate in de Biesbosch omringt door water en natuur: dát is de woning die Makelaardij Klijsen aanbiedt als vakantiewoning op 716 m2 erfpachtgrond. Inschrijving is mogelijk tot 12 juli 12.00 uur.

 

Een uniek stukje Nederland omringt door water en natuur. Dát is het decor van de Thomaswaard, een voormalige landbouwpolder aan de Nieuwe Merwede. De polderwoning (circa 180 m3) uit 1880 staat op de oostpunt van het Eiland van Dordrecht, gelegen aan de nieuwe Merwede op 716 m2 erfpachtgrond. Staatsbosbeheer biedt het object, dat alleen per boot is te bereiken, aan als vier tot zes persoonsvakantiewoning. In dit unieke object zijn geen voorzieningen zoals gas, water of elektra aanwezig.
Het pand wordt door Staatsbosbeheer als erfpacht- en opstalconstructie uitgegeven. Dat wil zeggen dat Staatsbosbeheer de woning onder bepaalde voorwaarden verkoopt, maar eigenaar blijft van de ondergrond. Zo mag het verblijf alleen als recreatiewoning voor privégebruik worden gebruikt. Staatsbosbeheer ontvangt voor het gebruik van de grond een vergoeding. Deze opbrengst wordt gebruikt om de cultuurhistorie in de Biesbosch in stand te houden, natuurgebieden te beheren en voor recreatieontwikkeling. De natuurlijke omgeving wordt in stand gehouden en de kwaliteit van het landschap gewaarborgd.
Voor meer informatie en informatie over de prijs: info@klijsen.nl / 0162 – 426 348 

 

Voor meer informatie en informatie over de prijs: info@klijsen.nl / 0162 – 426 348 

Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht