Op donderdag 11 en vrijdag 12 juli is Schep Makelaars gestart met de verkoopmanifestatie van een bijzonder paardenobject/ woonboerderij aan de Boekelterweg 6 in Boijl (Friesland).

Waarom is er eigenlijke voor deze bijzondere manier van verkopen gekozen? Buitenstate-makelaar Michel Snoek antwoordt: “Deze woonboerderij verdient nét dat beetje meer aandacht. Toekomstige bewoners komen ogen te kort om alles tijdens een regulier bezichtiging op te kunnen nemen. Wij wilden geinteresseerden de tijd geven om het geheel in een gemoedelijke ambiance eens rustig te bekijken".

Dit was mogelijk op een van de twee zomerse avonden van 19.00 uur tot 21.30 uur. "Schep Makelaars vond het belangrijk dat de toekomstige eigenaar de ultieme sfeer van luxe wonen in het buitengebied zou ervaren. Hoe kan dat beter dan op een mooie avond op het terras met een goed glas wijn en heerlijke amuses?”

De twee avonden zijn een groot succes gebleken. In totaal hebben circa 100 geïnteresseerden de woonboerderij bezocht. Ter plaatse was nagenoeg iedereen overtuigd van de uitstraling van de boerderij, en de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Enkele partijen hebben zich inmiddels gemeld en interesse getoond in aankoop van dit paardenobject. Gezien de door verkoper geboden optie om inruil van het eigen woonhuis bespreekbaar te maken, nemen gesprekken meer tijd in beslag. De onderhandelingsgesprekken zijn dus nog gaande. De verwachting is echter dat het niet lang zal duren alvorens deze prachtige woonboerderij annex paardenhouderij verkocht is. Mocht u nog interesse hebben meld u dan snel....

Bekijk de woning hier.

Heeft u ook een bijzondere woonboerderij of woning in het buitengebied dat nét dat beetje meer aandacht verdient? Bel uw Buitenstate Makelaar en vraag hoe uw woonhuis het beste in de markt geprofileerd kan worden.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht