Op de avonden van donderdag 11 en vrijdag 12 juli start Schep Makelaars met de verkoopmanifestatie van de boerderij/de paardenhouderij aan de Boekelterweg 6 in Boijl (Friesland).

Op de avonden van donderdag 11 en vrijdag 12 juli start Schep Makelaars met de verkoopmanifestatie van de boerderij/de paardenhouderij aan de Boekelterweg 6 in Boijl (Friesland). Op de vraag waarom voor deze bijzondere manier van verkoop is gekozen antwoord NVM-makelaar Michel Snoek: “deze boerderij verdient nét dat beetje meer aandacht. Bezichtigers zullen ogen te kort komen om alles in hen op te nemen. Wij willen hen de tijd geven om het geheel in een gemoedelijke ambiance rustig te bekijken. Dit kan op de twee avonden van 19.00 uur tot 21.30 uur.  Wij zullen hen dan alles vertellen over de kwaliteiten van deze uitzonderlijke boerderij. Wij vinden het belangrijk dat de toekomstige eigenaar de ultieme sfeer van luxe wonen in het buitengebied ervaart. Hoe kan dit beter dan op een mooie zomeravond met een goed glas wijn op het terras? Wij willen hen deze ervaring graag bieden.”


Schep Makelaars is eveneens gevestigd aan de Boekelterweg in Boijl. “Onze bekendheid met de omgeving en de wereld van de paardenhouders, maakt ons hierdoor de geschikte makelaar om de verkoop te verzorgen. Paardenhouders zullen enthousiast zijn, maar ook voor particulieren is dit onroerend goed uitermate geschikt: de boerderij biedt meer dan genoeg ruimte voor een kantoor-aan-huis en de paardenboxen zijn in een mum van tijd vervangen voor oldtimers. Wie de kijkavonden ook komen bezoeken, één overeenkomst hebben ze allemaal: ze willen heerlijk rustig wonen in het prachtige buitengebied van Friesland/Drenthe. Tel daar ook nog de grondige renovatie van 2009 bij en je hebt een absolute winnaar!”, aldus Snoek.


Voor het bezichtigen van de boerderij op de avonden van 11 en 12 juli hoeft u geen afspraak te maken. Hierna is bezichtigen op afspraak natuurlijk altijd mogelijk.
Vooraf kunt u de nodige informatie over de boerderij (waaronder een video met imposante helikoptervluchten) vinden op www.schepmakelaars.nl


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht