De verlichte proeverijenroute is een verrukkelijke ontdekkingstocht over het platteland. Letterlijk en figuurlijk wordt het licht gezet op streekproducten, de boerenbedrijvigheid en het agrarisch erfgoed.

Op 1, 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16 en 17 februari  wordt een verlichte en smaakvolle proeverijenroute door de Krimpenerwaard georganiseerd.

Negen avonden lang wordt er letterlijk en figuurlijk het licht gezet op de boerenbedrijvigheid,  streekproducten en het agrarisch erfgoed. Tussen 19.00 en 22.00 uur worden ruim 130 boerderijgevels fraai uitgelicht. Ook enkele bruggen, een kerk en molens doen mee. Op 25 adressen kun je een of meerdere avonden terecht voor een gastvrij onthaal.
Voor bewoners waren er informatieavonden, zijn plannen gesmeed voor bijzondere activiteiten op hun boerderijen en natuurlijk gaan we ook eten op de deel. Dat wordt smullen met de vele producten die boeren en tuinders in dit fantastische gebied voortbrengen. 

Via de facebook pagina houdt de verlichte proeverijenroute u op de hoogte.
Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Lyanne de Laat via E info@verlichteproeverijen.nl. We hopen je in ieder geval te ontmoeten op een van de avonden van de komende lichtroute.

Kijk ook op; http://verlichteproeverijen.nl


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht