RaboMakelaardij draagt per 1 januari 2013 haar bemiddelingsactiviteiten over aan Van Herk Makelaardij, onderdeel van de Schep Groep. De aandeelhouder Rabobank Krimpenerwaard heeft daartoe besloten aangezien zij zich volledig wil gaan concentreren op haar bancaire activiteiten.

“Bij het zoeken naar een goede overnamepartner stond voor Rabobank centraal dat de dienstverlening gecontinueerd zou worden, waarbij de partner ervaren en professioneel is en oog voor de klant heeft”, laat Van Herk Makelaardij weten in een persbericht.

Van Herk Makelaardij maakt onderdeel uit van de Schep Groep, al ruim 40 jaar actief is in de makelaardij. Onder de Schep Groep vallen onder andere Schep Makelaars, Van Herk Makelaardij en Schönberger Makelaardij. Het onderdeel Van Herk Makelaardij is actief in de Krimpenerwaard en neemt dan ook de bemiddelingsactiviteiten over.

RaboMakelaardij heeft een vestiging in Krimpen aan den IJssel en heeft ongeveer 150 panden in de verkoop staan. Van Herk Makelaardij heeft vestigingen in Capelle aan den IJssel, Gouda en Krimpen aan den IJssel en heeft verdeeld over al deze vestigingen ongeveer 500 panden in de verkoop staan.

Door het bundelen van de krachten ontstaat één van de grootste NVM-kantoren in de regio waar kwaliteit en service voorop staan. Het NVM-lidmaatschap blijft als vanouds een waarborg voor deze kwaliteit.

Door deze wijziging wordt de continuïteit van de verkoop van de woningen van klanten door een ervaren organisatie gegarandeerd. “Van Herk Makelaardij hanteert een vooruitstrevende en proactieve aanpak bij haar bemiddelingsactiviteiten, dus de dienstverlening richting klanten blijft op topniveau”, aldus het persbericht.

RaboMakelaardij en Van Herk Makelaardij hebben gezamenlijk alle klanten van RaboMakelaardij benaderd en op de hoogte gesteld van de overgang.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht