De afgelopen maanden sloten maar liefst vier makelaarskantoren zich aan bij het samenwerkingsverband Buitenstate. Buitenstate makelaars richten zich specifiek op de aan- en verkoopbemiddeling van bijzonder onroerend goed in het buitengebied. Hiermee is het totale aantal vestigingen op negentien uitgekomen. Het laatste makelaarskantoor wat zich vol enthousiasme aansluit, is Roelof Berg Makelaardij in Diever. Een full service makelaarskantoor met makelaars en medewerkers met passie: voor beroep, voor woonboerderijen, maar vooral voor het landelijke Zuidwest Drenthe. De slogan van het kantoor is niet voor niets: Thuis, in het landelijk gebied!

Fotobijschrift: v.l.n.r.: Alderik Vos, Marijke Ringeling, Frederiek Grit-Dinkla, Coosje Lensen, Roelof Berg.

Zoals meerdere Buitenstate Makelaars heeft ook de grondlegger van het kantoor, Roelof Berg, zijn roots in de veehouderij. Zijn ouders hielden varkens en melkkoeien in het Drentse Wittelte. En ook Roelof was de eerste 20 jaar van zijn werkzame leven druk met 65 melkkoeien. Maar per 1 mei 2004 om precies te zijn, opende hij de deuren van zijn eigen ‘Roelof Berg Makelaardij’ in Diever. Naast Roelof kent het NVM makelaarskantoor een tweede makelaar-taxateur, Alderik Vos. Alderik versterkt het team sinds 2012  en is mede-eigenaar van Roelof Berg Makelaardij. Het team bestaat verder uit assistent-makelaar Frederiek Grit; binnendienstmedewerkers Coosje Lensen en Marijke Ringeling. 

Verkoop trekt aan

De portefeuille van de makelaardij is gevarieerd en bestaat uit meer dan 200 objecten. Een aanbod van vrijstaande woningen, woonboerderijen, recreatiewoningen en agrarisch vastgoed. Zowel bestaande bouw als nieuwbouw. De passie van Roelof gaat vooral uit naar de woonboerderijen, waar hij een toenemende vraag naar signaleert. ‘De regio Zuidwest Drenthe is vanouds makkelijk berijdbaar met een goede ontsluiting naar de rest van het land. Vóór de crisis (2008 red.) was het een enorme hype voor mensen uit de Randstad om in Drenthe een boerderij te kopen. Toen stortte de markt in en gebeurde er een paar jaar weinig. Nu zien we de markt weer aantrekken. De animo voor ruimte, rust en natuur neemt toe! Ook de gezonde Drentse leefomgeving heeft een steeds hogere prioriteit, zowel bij gezinnen als bij gepensioneerden. Momenteel is het zo: of een boerderij nu gedateerd is of niet, als de prijs goed is, dan is er ook een koper voor‘.

Roelof Berg Makelaardij is actief in een prachtig landelijk gebied met maar liefst twee Nationale Parken, het Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld. Als enige makelaar in Drenthe is hij trots op de aansluiting bij Buitenstate, een label waar hij een grote meerwaarde in ziet. ‘Buitenstate geeft naamsbekendheid, status en platform op nationaal niveau. Dat geeft veel voordelen voor de makelaar, maar zeker ook voor de klant, of die nu koper of verkoper is. Daarnaast vind ik het fijn om samen te werken in een nationaal netwerk’.

____________________________________________________________________________

Noot voor redacties

Voor meer informatie over Roelof Berg Makelaardij kunt u contact opnemen met Roelof Berg via 0521-57 11 26.  Of kijk op: www.roelofberg.nl.

Wilt u meer weten over Buitenstate? Dan kunt u contact opnemen met Linda Huisman: 06 44 54 38 15. Of kijk op: www.buitenstate.nl. 

 


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht