Per 1 juli is Arthur Matien aangesteld als nieuwe directeur van franchiseformule Buitenstate. Matien volgt hiermee interimmanager en oud-makelaar Johan Teeuwsen op.

Buitenstate Makelaars is een samenwerking van 15 makelaarskantoren verspreid over heel Nederland die zich specifiek richten op de bemiddeling van onroerend goed in het buitengebied.

Matien was eerder werkzaam als directeur van Garantiemakelaars, Woonaccent en Rotero groep. Vanaf januari is hij als zelfstandig ondernemer en partner werkzaam bij adviesbureau De Rijk in Beetsterzwaag.

Buitenstate werkt hard aan de doorontwikkeling van de formule en is blij met de komst van Matien. “Arthur is gepokt en gemazeld in onze branche en heeft bewezen formules te kunnen uitbouwen”, vertelt Adriaan van den Heuvel, een van de aandeelhouders in Buitenstate. Matien werkt samen met marketeer Linda Huisman, die al langer bij Buitenstate is betrokken. Zij is ook werkzaam geweest bij Garantiemakelaars.

Buitenstate kenmerkt zich door een hechte groep NVM-makelaars met een agrarische achtergrond. De formule is gericht op de consument en zijn woning, een zogeheten Buitenstate en minder op de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. De vaste vergoeding, de flexibiliteit (geen hard franchise) en dynamiek van de groep maken een stabiele groei van de formule mogelijk.  “Kortom, een uitdaging” aldus Matien.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht