In 2018 blijven de prijzen op de woningmarkt gunstig en zijn de rentetarieven tot nu toe onveranderd laag gebleven. Wet- en regelgeving veranderen de randvoorwaarden links en rechts, maar de algemene stemming is en blijft positief.

Voor de vastgoedmarkt in het buitengebied staan er komende tijd enkele ingrijpende gebeurtenissen veranderingen te gebeuren. Allereerst het probleem van de leegstand en de daaraan gekoppelde herstemmingsplannen. Er blijkt ontzettend veel mogelijk en er lopen dan ook meerdere initiatieven om de leegstaande boerderijen nieuw leven in te blazen. Schep geeft een kort overzicht.

In deze nieuwsbrief staan we ook nog stil bij het onderzoek dat het Rijk is gestart naar de marktwerking van grondprijzen in het kader van hernieuwbare energietechnieken. Ook dat is een onderwerp dat in de toekomst steeds vaker de revue zal passeren.

Kortom: we kijken vooruit naar ontwikkelingen in de (nabije) toekomst. Maar uiteraard vergeten we het huidige jaar niet. Met onze ‘Nieuw in de verkoop’ en huidige verkoopaanbod hebben we weer een prachtig scala aan agrarische vastgoed in het buitengebied.

Met vriendelijke groet,

Harold van Rooij


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht