Steeds meer ondernemers zien mogelijkheden om een boerderij bedrijfsmatig te exploiteren. Ook hier kan de Buitenstate Makelaar onmisbaar zijn als adviseur of bemiddelaar bijvoorbeeld in de communicatie met gemeenten.

Bed&breakfast. Galerie. Camping. Caravanstalling. Winkel. Zorgboerderij. De ruimte en grond rond een boerderij bieden fantastische mogelijkheden voor ondernemers. Echter, gemeenten kunnen soms star zijn in eventuele bestemmingswijzigingen. De bestemming van de boerderij is en blijft dan agrarisch. 
Wie een bestemmingswijziging wil van bijvoorbeeld ‘agrarisch’ naar ‘wonen en werken’, moet zich houden aan een reeks van voorwaarden. Laat u daarin adviseren door een deskundige aankoopmakelaar. De makelaar is op de hoogte van de (lokale) voorwaarden en weet een wijziging op de juiste manier te formuleren. Daarnaast blijkt uit ervaring dat  Buitenstate makelaars, ook als het gaat om ondernemersprojecten in het buitengebied, een goede sparringpartner zijn voor gemeenten. 
Bent u nog in de oriëntatiefase? Ook dan kunt u terecht bij de Buitenstate makelaar. Zij weten precies wat waar te koop staat en weten ook welke  gemeenten innovatief en flexibel zijn, en dus eerder meegaan in ondernemerswensen.
Lees hier  wat de Buitenstate Aankoopmakelaar voor u kan betekenen. 
TIP
POP Subsidies
Goed nieuws is dat de Europese Commissie in februari 2015 het derde Plattelandsontwikkelingprogramma 2014-2020 heeft goedgekeurd. In POP3 staat de agrarische ondernemer centraal. Er wordt ruim €1,2 miljard geïnvesteerd in verdere verduurzaming en innovatie van de agrarische sector en in verbetering van de biodiversiteit. Wellicht zijn er ook subsidies mogelijk voor uw project op het platteland: kijk op http://www.regiebureau-pop.eu/


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht