Vraagt u zich wel eens af hoeveel kopers interesse hebben in landelijk wonen? En in welke prijsklasse zij dan zoeken? En of dat aansluit bij uw landelijk gelegen woning? Sinds kort hebben we bij Buitenstate een handige tool voor woningeigenaren die mogelijk willen verkopen. Dit noemen we de Quickscan. Het houdt in dat we een match maken tussen wat u aan te bieden heeft, dus uw woningcriteria en wat een koper in het landelijke gebied precies zoekt. Deze service is gratis en geeft u inzicht in de eventuele verkoopmogelijkheden van uw woning.

Overzicht deelnemende kantoren 
Hieronder ziet u bij welke kantoren u deze check in kunt vullen, vul het alleen in bij de makelaar in uw regio.

Zit er geen makelaar tussen in uw regio? Vraag dan een gratis waardebepaling aan, dan kunt u ook gelijk vragen naar de verkoopmogelijkheden en het aantal zoekers. 

Vul de Quickscan in 

Wanneer u klikt op onderstaande linkjes dan komt u terecht op de website van de desbetreffende makelaar. Daar kunt u gelijk de Quickscan invullen. 

Friesland: Sierd Moll Makelaardij te Gorredijk 

Noord-Holland: Klaver Makelaardij te Nieuwe Niedorp 

Zuid-Holland: Schep Makelaars te Schoonhoven 

Utrecht: Breeschoten en Vernooij Makelaars te Odijk 

Overijssel: BerendsNaafs te Goor 

Noord-Brabant, oostelijk: Van den Heuvel Makelaars & Adviseurs te Helmond 

Noord-Brabant, westelijk: Schalk Makelaardij Rijsbergen 

Zoekers die landelijk willen wonen 
Wij bouwen al sinds lange tijd aan een database waarbij kopers kunnen aangeven wat hun woonwensen zijn. De koper heeft daarbij aangegeven welk type woning hij of zij zoekt, in welke prijsklasse dit moet vallen en in welke regio ze willen wonen. 


Vrijblijvende inzicht in kopersdoelgroep 
Als u deze vrijblijvende online Quicscan invult dan ziet u gelijk hoeveel mogelijke kopers wij voor u hebben. Dit zijn mensen die echt specifiek kenbaar gemaakt hebben dat ze interesse hebben in landelijk wonen. Dat is een hele betrokken groep die vaak al lange tijd naar iets bijzonders zoekt. En u kunt daarvan profiteren.  




Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht