De nieuwe directeur van Buitenstate Makelaars die per 1 juli jl. is aangetreden, is gepokt en gemazeld in de ontwikkeling van franchiseformules voor makelaars. Zijn naam? Arthur Matien. Zijn voormalige functie? Directeur van Garantiemakelaars, Woonaccent en Rotero groep.

 

Matien, die vanaf januari 2012 werkzaam is als zelfstandig ondernemer en als partner bij adviesbureau De Rijk in Beetsterzwaag, volgt interim manager en oud-makelaar Johan Teeuwsen op. Buitenstate werkt hard aan de doorontwikkeling van de formule en is blij met zijn komst. “Arthur is gepokt en gemazeld in onze branche en heeft bewezen formules te kunnen uitbouwen,” vertelt Adriaan van den Heuvel, één van de aandeelhouders in Buitenstate. Matien werkt samen met marketeer Linda Huisman, die al langer bij Buitenstate is betrokken. Zij is ook werkzaam geweest bij Garantiemakelaars.
Buitenstate kenmerkt zich door een hechte groep NVM-makelaars met een agrarische achtergrond. De formule is gericht op de consument en zijn woning, een zogeheten ‘Buitenstate’.

Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht