Nu de economie aantrekt en de prijs/kwaliteit verhouding van woningen op een hoogtepunt is, scoorde de halfjaarlijkse NVM Open Huizen Dag van 5 april een maximaal aantal bezoeken: 140.000 (2013: 125.000), terwijl maar liefst 50.000 (2013: 45.000) woningen meededen. Wilt u een woonboerderij, villa of vrijstaande woning op het platteland kopen? Neem dan bij de onderhandelingen een Buitenstate aankoopmakelaar mee: zo wordt landelijk wonen geen verrassing, maar een doordachte keuze.

Wat doet een aankoopmakelaar zoal? 

Een aankoopmakelaar kan voor u zoeken en weet eerder wat er op de markt komt dan u. Maar als u zelf al uw ideale (woon)boerderij, landgoed, of villa heeft ontdekt, bijvoorbeeld via de Open Huis dag, dan biedt een aankoopmakelaar ook cruciale meerwaarde in het aankoopproces. Zo geeft de Buitenstate aankoopmakelaar zekerheid over juridische zaken, (toekomstige) omgevingsfactoren, bouwkundige aspecten en nog veel meer specifieke aspecten van het buitengebied. Bij uitstek het buitengebied heeft een uitzonderlijke wet- en regelgeving. Hier gelden bijvoorbeeld de flora en fauna wet, afwijkende bestemmingsplannen en ruimtelijke ontwikkelingen, de ruimte voor ruimte regeling enz. Ervaring en kennis van dit gebied zijn nodig om alles in beeld te krijgen. De makelaar van Buitenstate zorgt er voor dat u de juiste informatie krijgt. Met specifieke kennis van zaken wordt een uitgebreid onderzoek uitgevoerd.

Gaat u over tot de daadwerkelijke aankoop, dan is het belangrijk een makelaar aan uw zijde te hebben die u adviseert, uw belangen vertegenwoordigt en een optimaal onderhandelingsresultaat behaalt. Neem nu de vraagprijs. Momenteel is het een markt waar de koper het voor het zeggen heeft. Dat maakt het alleen maar moeilijker om de reële bodemprijs boven water te krijgen. Aankoopmakelaars weten vraagprijzen naar echte waarde te schatten en besparen u met scherpe onderhandelingen vele, vaak tienduizenden, euro's. 

Met de juiste informatie wordt wonen in het buitengebied geen verassing, maar een doordachte keuze. Als koper van een Buitenstate weet u met een aankoopmakelaar zeker dat u over de juiste informatie beschikt. Dat is cruciaal bij het nemen van een belangrijke beslissing. Voor meer informatie klik hier.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht