De 6e editie van de Lentiade vindt plaats op zaterdag 11 & zondag 12 april 2015 op de Pettelaarse Schans in Den Bosch: een centraal gelegen, voormalig vestingeiland, direct aan de A2.

 

Jaarlijkse uitje

In 2014 hebben bijna 9.000 bezoekers zich tijdens de Lentiade in drie dagen tijd laten verrassen en inspireren door van alles op het op het gebied van ondermeer country lifestyle, fair trade, kunst, mode, brocante, persoonlijke verzorging, tuinmeubelen, culinaire streekproducten en lekkernijen. Een dagje Lentiade in Den Bosch biedt bij meer dan 160 standhouders een zeer gevarieerd, gezellig dagje uit vol live muziek en vele activiteiten voor jong én oud en dat is op de nieuwe locatie niet anders. Het 'kijkje in de keuken' wordt in 2015 alleen nog meer letterlijk genomen door de aanwezigheid van foodtrucks: een bont gezelschap van kleurrijke keukens op wielen. Proeven, beleven, shoppen, landelijk leven én genieten staat met recht centraal op de fair, dus....leve de lente in bourgondisch Brabant! 

Beleef, shop, proef en geniet

Om de verhuizing naar de nieuwe, grotere locatie extra luister bij te zetten, wordt er hard gewerkt aan een aantrekkelijk activiteitenprogramma voor jong én oud, man én vrouw. Maar vaste 'fair ingredienten' blijven het gratis parkeren, de betaalbare toegangsprijzen, de grote verscheidenheid aan deelnemende bedrijven, de vele activiteiten en de wisselende live muziek! En in de tussentijd kunt u altijd even sfeer proeven door een kijkje te nemen bij de 2014 Lentiade fair impressie.  
Bekijk de website van dit evenement voor meer informatie.

Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht