18e Landgoedfair 15 t/m 19 augustus 2012 “K(l)eigoed” Van 15 t/m 19 augustus 2012 organiseert Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de 18de editie van de Landgoedfair met als thema ‘Kleigoed’.

Want de Landgoedfair vindt plaats op de vruchtbare klei van de Betuwe met kei-enthousiaste deelnemers die de Landgoedfair samen tot een k(l)eigoed evenement maken!

160 standhouders hebben originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. De ‘Culinaire Weide’ loopt over van eerlijke en bijzondere specialiteiten. Keileuk zijn ook de mini-workshops waar bezoekers aan mee kunnen doen; van scrapbooken tot visagie. 

Het prachtige landgoed, de rondleidingen door de moestuin en een deel van Huize Mariënwaerdt, de gerechten van het Landgoed, waarvan u kunt genieten op één van de gezellige terrassen, de muziek en het spectaculaire demonstratieprogramma in de Grote Parade zorgen samen voor een keigoede ambiance.

Data en openingstijden:
woensdag 15 tot en met zondag 19 augustus 2012,
dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur.

Toegangsprijzen: entree € 15,00; parkeren € 2,00 (komt ten goede aan een nog nader te bepalen goed doel). Vrijdagavond 18.00 – 20.00 uur: € 10,00. Kinderen tot en met 12 jaar: gratis.

Kaarten zijn vanaf juni à € 12,-- verkrijgbaar in de voorverkoop via www.landgoedfair.nl

 

Honden zijn welkom, mits aangelijnd.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht