De 19e Landgoedfair op landgoed Mariënwaerdt vindt plaats van 21tot en met 25 augustus 2013. Aan de Landgoedfair verbindt de organisatie ieder jaar een thema. De slogan van 2013 is passender voor de fair dan ooit: ‘lekker landelijk’! Want welke fair is landelijker dan die van Mariënwaerdt? Op het landgoed genieten bezoekers het hele jaar van het landelijke buitenleven en puur en lekker eten, met als hoogtepunt de Landgoedfair. Lekker landelijk leven is de trend!

Vijf dagen lang kunnen bezoekers genieten van het echte zomerse buitenleven en de mooie producten en lekkernijen die daarbij horen. De Landgoedfair is één van de meest gezellige en sfeervolle buitenfairs van Nederland. Ruim 160 standhouders bieden een grote variëteit aan buiten- en binnenartikelen en bijzondere kleding en accessoires. Op de Culinaire Weide kunnen liefhebbers van lekker eten terecht voor tal van heerlijkheden en specialiteiten.

Het prachtige landgoed, de rondleidingen door de moestuin en Huize Mariënwaerdt, de bijzondere gerechten, de gezellige terrassen, passende muziek en het spectaculaire demonstratieprogramma in de Grote Parade zorgen samen voor een onvergetelijke dag uit in een lekker landelijke sfeer.

Data en openingstijden: woensdag 21 tot en met zondag 25 augustus 2013, dagelijks van ’s ochtends 10.00 uur tot ’s avonds 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur.

Toegangsprijzen: entree € 15,00; parkeren € 2,00 (komt ten goede aan een goed doel). Vrijdagavond 18.00 – 20.00 uur: € 10,00. Kinderen tot en met 12 jaar: gratis; van 13 tot en met 16 jaar: € 7,50.

Kaarten kunnen vanaf juni in de voorverkoop met € 3,00 korting worden gekocht via de website www.landgoedfair.nl voor € 12,00.

Honden zijn welkom, mits aangelijnd.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht