Johan van den Ouweland van Klijsen Makelaars & Taxateurs heeft recent de landelijke Buitenstate Award 2016 in ontvangst genomen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de meest actieve en innovatieve deelnemer die het NVM samenwerkingsverband Buitenstate het best weet te promoten en te benutten.

Buitenstate Makelaars zijn gespecialiseerd  in bemiddeling van onroerend goed in het buitengebied. Tijdens de deelnemersvergadering in Soest werd Klijsen door formulemanager Linda Huisman gekenmerkt als een vooruitstrevende club die vol enthousiasme en met veel succes de online focus van Buitenstate weet te benadrukken. 

Zo is Klijsen altijd zeer betrokken bij samenwerking. Andere leden kenmerken Klijsen als positief en open in het delen van kennis. Ook valt op dat Klijsen vooruitstrevend met sociale media bezig is, vooral om de te koop staande woningen op originele wijze te promoten. “We zijn erg trots en blij dat we de Award hebben gewonnen’, vertelt Ard Klijsen. ‘Het is een duidelijk teken dat we op de goede weg zijn!’

Over Buitenstate

Bij de aan- of verkoop van een woning in het buitengebied spelen veel factoren mee, de bemiddeling gaat hier verder dan bij een ‘doorsnee’ woning. Buitenstate is het aanspreekpunt voor vragen bij wijzigingen in wet- en regelgeving, mogelijkheden inzake de plattelandswoning en het benutten van subsidies als een ruimte-voor-ruimte regeling. Al dit soort zaken zijn van belang bij het behoud van rust en ruimte in het buitengebied en worden door de gespecialiseerde makelaars onder de loep gelegd. De agrarische achtergrond, de jarenlange ervaring en de kennis van het buitengebied zijn de verbindende factoren tussen de deelnemers. 


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht