Nieuwe Niedorp, 17 oktober 2011 Klaver Makelaardij uit Nieuwe Niedorp (NH) heeft dit jaar de Buitenstate Award 2011 in de wacht gesleept. Deze prijs wordt uitgereikt aan de meest actieve en innovatieve deelnemer die makelaarslabel Buitenstate het best weet te promoten en te benutten.

Buitenstate is een samenwerkingsverband van NVM makelaars die gespecialiseerd zijn in bemiddeling van onroerend goed in het buitengebied. Klaver Makelaardij werd door formulemanager Johan Teeuwsen gekenmerkt als “een kantoor dat vol enthousiasme en met veel creativiteit het beste weet te halen uit deze moeilijke marktomstandigheden”. 

Innovatieve marketing en nieuwe mediaBuitenstate award winnaar
Zo waren zij de initiatiefnemer van de kopersdagen, een marketingactie waarbij woningen gedurende een bepaalde periode niet met een vraagprijs maar via een vanaf prijs werden aangeboden. Op die manier konden kopers de prijs bepalen en werd de woning per opbod verkocht. Deze actie leverde het kantoor direct 7 verkopen op. Daarnaast is het kantoor zeer actief met social media als Twitter en bereikt daardoor een steeds groter groeiende doelgroep.

Expertise in het buitengebied
Bij de aan- of verkoop van een woning in het buitgebied spelen veel factoren mee, de bemiddeling gaat hier verder dan bij een ‘doorsnee’ woning. De Buitenstate makelaar is het aanspreekpunt voor vragen bij wijzigingen in wet- en regelgeving, het benutten van subsidies als een ruimte voor ruimte regeling en inzicht in toekomstige bestemmingsplannen. Al dit soort zaken zijn van belang bij het behoud van rust en ruimte in het buitengebied en worden door deze gespecialiseerde makelaars onder de loep gelegd. De agrarische achtergrond van de kantoren en jarenlange ervaring in het buitengebied zijn van belang bij de toetreding van de makelaars.    

[bijschrift foto]
Geert Klaver van Klaver Makelaardij krijgt de Buitenstate Award 2011aangereikt uit handen van formulemanager Johan Teeuwsen.

Noot voor redacties
Voor meer informatie omtrent het label Buitenstate, kun u contact opnemen met formulemanager Johan Teeuwsen via 06 23 21 50 88.

Voor meer informatie over het winnende kantoor verwijzen we u graag naar Geert Klaver, directeur/eigenaar van Klaver Makelaardij. Hij is bereikbaar via 0226 414 008. www.klavermakelaardij.nl

Geert Klaver (links) en Johan Teeuwsen (rechts)


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht