Van vrijdag 28-29-30 augustus 2015 staat het Autotron in Rosmalen in het teken van Jacht & Buitenleven, de plek waar jagers, levensgenieters en de buitenmens kunnen genieten van hun passie. 

Laat u verassen op de 5e editie van Jacht & Buitenleven op 28-29-30 augustus 2015. Op deze beurs wordt alles gepresenteerd op het gebied van Jacht & Buitenleven. De organisatie is steeds op zoek naar combinaties met de juiste balans, het welkome gevoel, toegankelijkheid, herkenbaarheid maar bovenal sfeervol en gezellig. Precies zoals tijdens uw jachten of in uw jachthut. 

En de culinaire beleving? Jazeker, die kunt u ondergaan. Laat u verwennen op het gebied van de diverse heerlijke culinaire versnaperingen en proeverijen door de specialistische bedrijven van wijnen, kazen, hammen, worsten, speciaal bieren, ganzenbereiding, streekproducten etc. 

Drie dagen lang worden bezoekers getrakteerd op het mooiste aanbod op het gebied van jacht en buitenleven. Het spectrum is breed: van optiek tot kleding, van jachtwapens tot terreinwagens, van ambachten tot gastronomie en van kunst tot jachtreizen. Exposanten staan te popelen om de bezoekers mee te nemen in hun wereld. Het gaat om de beleving. Om het totaalpakket. Vandaar ook de toevoeging buitenleven in de naam. Want behalve een breed aanbod van producten binnen, is er ook een Engelse pub en kan men heerlijk bourgondisch eten of drinken. Het terrein buiten is zo groot dat er diverse activiteiten georganiseerd worden. En wat dacht u van interactieve workshops en demonstraties?

Praktische informatie
Data en openingstijden
Vrijdag 28 augustus 10:00 – 18:00
Zaterdag 29 augustus 10:00 – 18:00
Zondag 30 augustus 10:00 – 18:00

Toegangskaarten 
€12,50 per persoon
Kinderen tot 12 jaar gratis toegang
Honden gratis toegang mits aangelijnd

Adres: Graafsebaan 133, 5248 NL, Rosmalen 


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht