Wil jij leren over paarden? De mooiste demonstraties ervaren? Weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van verzorging, training en sport? Praten met deskundigen over voeding, innovaties en nieuwe methodes? Wil jij de bekendste paardenmensen van Europa ontmoeten? Kom dan op 11, 12 en 13 september naar Horse Event 2015, het grootste paardenevenement van Nederland.

Horse Event beschikt over een veelzijdig, educatief programma, wat ieder jaar opnieuw door de organisatie van Horse Event en haar adviseurs zorgvuldig wordt samengesteld. Evenals voorgaande jaren staat vrijdag in het teken van de hippische ondernemer tijdens de ondernemersdag. Deze bestaat uit het congres, workshops en de bekendmaking van de verkiezing ‘Hippische Ondernemer van het Jaar’. De organisatie van Horse Event streeft ernaar om ieder jaar weer vernieuwingen toe te voegen aan het programma. Dit jaar zal Albert Voorn aanwezig zijn tijdens Horse Event.

Albert Voorn is een bekende springruiter, van kleins af aan opgegroeid met paarden en al jaren actief in de topsport. Hij behaalde in 1986 en 1994 de titel tot wereldkampioen en won in 2000 een zilveren medaille op de Olympische spelen in Sydney, Australië. Samen met zijn vrouw en zoon beschikt hij over een eigen stal genaamd de Golden Dream Stables en heeft hij, na een aantal jaar rust, inmiddels zijn terugkeer gemaakt in de topsport. Dit jaar is hij te zien op Horse Event waar hij gedurende drie dagen zijn ervaring en kennis deelt met het publiek.

Praktische informatie
Data en openingstijden
Vrijdag 11 september 10:00 uur – 18:00 uur
Zaterdag 12 september 09:00 uur – 18:00 uur
Zondag 13 september 09:00 uur – 18:00 uur

Toegangsprijzen 
Volwassenen €29,50
Jeugd 6 tot 12 jaar €19,50
Passe-partout volwassenen €57,50
Passe-partout jeugd 6 tot 12 jaar €37,50
Voorverkoop €2,- korting per ticket
Parkeren €5,00 

Adres: De Beek 125, 3852 PL Ermelo


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht