Sinds 1852 houdt het Zweedse bedrijf Hästens zich al bezig met het creëren van de ultieme slaapervaring. Door alleen gebruik te maken van superieure en natuurlijke materialen en productietechnieken die sinds zes generaties hun waarde hebben bewezen, ontstaan de allerbeste handgemaakte bedden. Om haar 165-jarige bestaan te vieren, heeft Hästens wel een heel exclusief bed ontwikkeld: de Special Edition Tribute.

Unieke Special Edition

Van familiebedrijf naar meer dan 200 partners in 36 landen in Europa, Azië en Amerika. Dat is de stand van zaken binnen Hästens anno 2017. Dat is niet zomaar gebeurd, maar in de afgelopen 165 jaar wist Hästens door het leveren van een continue kwaliteit deze marktpositie te veroveren. Dat moet gevierd worden met een uniek bed en dat werd de Special Edition Tribute. Dit gelimiteerde bed is uitgevoerd in de herkenbare Hästens-ruit en voorzien van een nieuw, exclusief taupekleurig textiel dat door een speciale weeftechniek een extra verfijnde structuur heeft. De combinatie van het nieuwe weefsel en het subtiele kleurgebruik zorgt voor een rustieke uitstraling die doet denken aan die van de weelderige stoffen uit de 18de eeuw.

De Hästens Tribute is voorzien van een persoonlijk gegraveerd naamplaatje en vierkante eiken poten met een aluminium voet.

Wilt u werkelijk uniek slapen in een bijzonder bed? Ervaar dan zelf deze Hästens Tribute die exclusief verkrijgbaar is bij Fidder Slapen, Jaap Bijzerweg 9, 3446 CR Woerden, 0348-412 861, www.fidderslapen.nl


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht