In uw Buitenstate geniet u het liefst zo veel mogelijk van Buiten. Natuur. Rust. Ruimte. Genieten van de wisseling van seizoenen. Voor veel mensen een belangrijke reden een vrijstaande woning in het buitengebied te kopen. Fine-Oak komt aan uw verlangen naar het buitenleven tegemoet. Fine-Oak is gespecialiseerd in prachtige, solide eiken bijgebouwen, buitenkeukens, jachtkamers, tuinhuizen en overdekte terrassen. Maar ook verzorgt Fine-Oak monumentale gebouwen met duurzame houten constructies: de klant is koning.

Fine-Oak is opgericht door Hans Boll. Geschoold als timmerman en een lange werkervaring. De liefde voor vakwerk, kwaliteit, service en voor eikenhout, deed hem enkele jaren terug besluiten voor zichzelf te beginnen en Fine-Oak op te richten. ‘Eikenhout is een enorme harde en duurzame houtsoort, ‘zegt Hans. ‘Het kan jarenlang mee zonder slijtage te vertonen. Ook geeft eikenhout een natuurlijke, landelijke aanblik door de zichtbare nerven in het hout. Daarnaast heeft het een grote variëteit in kleuren.’ 

Niets inspireert meer dan beeld. Kijkt u eens naar het prachtige vakwerk van de meest uiteenlopende eiken gebouwen op de website. Alles wat Fine-Oak maakt, is ambacht en dus ook maatwerk. ‘Als wij moeten samenvatten wat we doen dan is dat wel; wij maken geen gebouw waar u in gaat zitten, wij maken een gebouw dat u aantrekt door de door u gewenste persoonlijke sfeer te creëren,’ aldus de gepassioneerde Hans.

Heeft u een specifiek gebouw in gedachten? Een unieke solide constructie? En wilt u weten wat Fine-Oak voor u kan betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Een persoonlijk advies en klantgerichte service staan bij Fine-Oak hoog in het vaandel.

Fine-Oak, eerlijk over eiken.

 06-15523738 of sales@fine-oak.nl


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht