Buitenstate Makelaars zijn over het algemeen kantoren die al decennia bestaan. Familiebedrijven, waarvan de wortels veelal agrarisch zijn. Ook Klijsen Makelaars & Taxateurs in Oosterhout is zo’n makelaardij. Dit jaar bestaan ze een halve eeuw. Vijftig jaar ervaring in een continu ontwikkelende markt, die momenteel weer op een hoogtepunt is. Makelaars Ard en Marc vertellen.

’t Is eind jaren zestig als Jac Klijsen in de boerderij van zijn ouders in Prinsenbeek begint met verzekeringen. De makelaardij kwam er bij en Jac en zijn vrouw verhuisden naar groeigemeente Oosterhout. En daar is nog steeds in volle glorie gevestigd: Buitenstate’s Klijsen Makelaars & Taxateurs. Dit jaar vieren ze hun 50-jarige jubileum. 

Dat Klijsen was gevestigd in een groeigemeente was één van de keiharde funderingen onder de bloei van het bedrijf. Tussen 1965 en ‘85 breidde Oosterhout uit met tienduizend woningen. Maar ook de huidige woningmarkt floreert volgens de huidige Klijsen Makelaars: Ard en zijn broer Marc  die de zaak eind jaren negentig overnamen. ‘Ook in deze regio zien we dat huizen worden overboden.’  Waar Ard en Marc erg blij mee zijn, is dat het woningaanbod in Oosterhout geen zorgelijke niveaus bereikt, een euvel waar veel Randstedelijke makelaars momenteel mee tobben. Want: ‘Wat moet je verkopen als je portefeuille leeg is?’ Maar Oosterhout is voorlopig nog niet uitgebouwd en heeft nog diverse uitbreidingen in petto.

Snelle doorloop vrijstaande woningen

‘In de markt voor vrijstaande woningen in de regio merken we dat de doorloop veel sneller gaat dan een paar jaar geleden. Ook merken we dat de verkopers en kopers Buitenstate weten te vinden. De naam is echt gevestigd, en mensen oriënteren zich via de Buitenstate site. Ze begrijpen dat je door het inschakelen van een Buitenstate Makelaar sneller in beeld komt, en een grotere kans hebt om grip te krijgen op een mooi pand. Ook over deze ontwikkeling zijn we erg enthousiast!’ Lees meer over Klijsen Makelaars die vorig jaar de Buitenstate Award wonnen


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht