Landelijk genieten staat centraal op de Castle Fair van 24 tot en met 28 augustus te Vorden. Buitenstate is hier vertegenwoordigd met een stand! We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen bij de aan- en verkoop van een 'Buitenstate'. Bekijk het bijzondere programma van de Fair, en kom langs.

Want ook in 2011 staat u weer een heerlijke dag uit te wachten in het Achterhoekse Vorden. Wat mag u verwachten: Ruim 120 mooi ingerichte luxe stands met alles te koop op het gebied van landelijk leven. Plus een groot aantal spetterende shows.

Kijk voordat u richting Vorden vertrekt op het actuele dagprogramma met ondermeer: Honden- en paardenshows, roofvogels, schapendrijven. Een minicursus barbecuen, stoer (mee)rijden in een terreinwagen van Camel Events. Proeven, ruiken, voelen. Er valt veel te beleven dit jaar. Het dagprogramma wordt via de site bekend gemaakt.

Van chocolade tot en met jachthonden, van Friezen tot en met Arabieren, van Vilten tot en met jam maken. Van schermen tot een mennen. Van vergeten groenten tot de mooiste bloemstukken. Op de Castle Fair valt dit jaar héél veel te beleven!

Castle Fair

pic3


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht