2 gratis exemplaren van ‘Koeien, in de weiden van de lage landen’.

Eigenaren van een vrijstaande woning in het buitengebied. De kans is groot dat ze 1 ding met elkaar gemeen hebben: ze wonen tussen of in de nabijheid van koeien. Ze hebben het voorrecht om te genieten van de super relaxte uitstraling van de koe, onmisbaar in het puur Hollands landschap. Al snel rijst de vraag: om welke koeien gaat het? De oer-Nederlandse zwart- en roodbonten of blaarkoppen? Een veelheid aan nieuwe koeienrassen heeft gezorgd voor een variatie, die smeekt om een verklaring voor de kijker. Vandaar dit boek over koeien. Een uitgave van Boekwerk & Partners.

De fotograaf

Jan Smit, kleinschalige houder van landbouwhuisdieren in het Overijsselse Welsum, heeft zich acht jaar geleden gespecialiseerd als dierenfotograaf en daarbij een geheel eigen stijl ontwikkeld. Hij laat in zijn fotografie het dier zien zoals het is, zonder opsmuk. Zijn foto’s zijn onder meer te vinden in het magazine Levende Have en via zijn website www.dierenbeeldbank.nl.

De auteur

Reimer Strikwerda, boerenzoon uit het Friese Winsum, was jarenlang hoofdredacteur van tijdschriften op het gebied van de rundveeverbetering, waaronder het magazine Veeteelt. Hij schreef een aantal boeken over de geschiedenis van de rundveehouderij en de kunstmatige inseminatie bij dieren. Onder meer voor Veeteelt schrijft hij geregeld artikelen over de historie van het Nederlandse en Vlaamse rundvee.

Onder de Buitenstate lezers verloten we 2 exemplaren van dit prachtige gebonden, 144 pagina's, hardcover naslagwerk. Heeft u belangstelling? Mail dan uw adresgegevens naar info@buitenstate.nl o.v.v. Koeien, verloting boek. Behoort  u niet tot de gelukkigen? Bestel dan voor € 25 een exemplaar via www.levendehave.nl.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht