Pareltjes op de woningmarkt: je komt ze maar een paar keer in je leven tegen en dan is het zaak snel te reageren, want er zijn kapers op de kust! Dat is zeker het geval met deze imposante rietgedekte dwarshuisboerderij in het Drentse esdorp Norg.

Ooit in Norg geweest? Zo niet:  maak er dan snel een dagje uit van, want het esdorp heeft sfeer. Norg is authentiek, heeft een knus centrum met alle voorzieningen, is omringd door natuurgebieden en bevindt zich toch op niet meer dan 20 km van steden als Assen en Groningen. Aan de Brink van deze gemoedelijke Drentse gemeenschap ligt een pand dat direct opvalt. Het is tot in de puntjes verzorgd, En er is over nagedacht.  Bijvoorbeeld over de privacy. Op strategische punten staat een recht geschoren, dichte haag om ongestoord relaxen mogelijk te maken. De opstallen zijn voor op de kavel geplaatst waardoor er achter de boerderij ruimte is voor een tuin met een diepte van ca. 60 meter. Vanaf de openbare weg leidt de oprit naar het toegangshek, met daarachter de met klinkers bestrate knusse binnenplaats.  En de dwarshuisboerderij is prachtig gerestaureerd. Slim ook. Met behoud van details.

 Dit pand (1.400m3) staat nu te koop. Onder het rieten dak vindt u acht kamers en twee badkamers. Denkt u aan een kantoor of praktijk aan huis? Aan een Bed&Breakfast? Of wilt u gewoon veel ruimte? Zowel binnen als buiten vindt u een eldorado, op een perceel eigen grond van maar liefst  2.662m2.  Wij van Buitenstate zeggen: kijkt u zelf eens! Klik hier voor de uitgebreide woningpresentatie.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht