Buitenkeukens, BBQ’s, Jacuzzi’s, zwembaden en sauna’s. Exclusieve tuinontwerpen voor onderhoudsvriendelijke tuinen. Veranda’s. Tuinhuizen. Glazen tuinwanden en verticaal tuinieren. Van maatwerk tuinmeubilair tot design lounge-sets en van betonnen tegels tot gebakken stenen. Boji is dé allround tuinspecialist.

Boji ontzorgt waar genieten gewenst is. Boji staat voor kwaliteit. Kwaliteit in samenwerking met de klant en mede tuinprofessionals en zeer belangrijk kwaliteit in tuinmaterialen. Kwaliteit die niet op elke hoek te koop is. Uw tuinwensen worden werkelijkheid.

Zeg eens eerlijk: als Buitenstate eigenaar staat uw tuin toch voor Bourgondisch genieten pur sang? En daar wilt u weinig omkijken naar hebben. Een karweitje op zijn tijd is leuk. Maar bij een grote tuin wordt een ‘karweitje’ al snel een opdracht van enkele dagen. En dan schiet het genieten erbij in. 

Dé tuinspecialist Boji weet dit als geen ander. Daarom heeft Boji ontzorgen hoog in het vaandel. Directeur Jan Dekker vanuit de fraaie Boji showroom Schagerbrug: ‘De samenwerking met tuinontwerpers en vakbekwame hoveniers die het Boji Label voeren, stelt ons in staat precisie, vakmanschap en een hoge kwaliteit te garanderen. Samen zorgen we ervoor dat een buitenruimte zo wordt ingedeeld dat een ideale combinatie van loungen, zitten, eten, werken, koken en rusten realiteit wordt. Een buitenruimte geheel naar wens, in evenwicht met de woning en het landschap.’

Boji werkt vanuit twee vestigingen (Schagerbrug en IJsselstein) met een vast netwerk van tuinspecialisten die het Boji Label voeren. Boji heeft 6 vaste medewerkers in dienst. In de eigen werkplaats en zeilmakerij, wordt de meest exclusieve zonwering op maat gefabriceerd.

Te gast zijn in eigen tuin en duurzaam genieten van het buitenleven, wilt u dat ook?  Boji streeft naar een gebalanceerd evenwicht tussen groen en grijs, tussen materialen en natuur. Genieten van de tuin doet u vaak niet tijdens kantooruren. Boji adviseert daarom wanneer ú dat uitkomt. Met een breed aanbod extra diensten ontzorgt Boji de tuinliefhebber. Zo is er bijvoorbeeld de schoonmaak en winteropslag van uw tuinmeubilair, inclusief haal- en brengservice tot in de tuin. Bij de eerste zonnestralen staat uw meubilair weer fris in de tuin. Over duurzaam genieten gesproken…  

Neem vrijblijvend contact op, bezoek de showrooms of vraag meer informatie aan telefonisch of via de website: www.boji.nl.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht