Vanaf nu kunnen potentiële kopers die op zoek zijn naar een vrijstaande woning in het buitengebied terecht op 1 website: Buitenstate.nl. Buitenstate makelaars is gestart met het spideren van deze woningen in Nederland.

In Nederland staan momenteel rond de 250.000 woningen te koop.Voor huizenzoekers met een specifieke woonwens betekent dit dat ze goed moeten zoeken en een duidelijk profiel moeten aanmaken om in het overgrote aanbod de juiste woningen te selecteren. Buitenstate maakt het zoekers gemakkelijk en biedt nu als enige een portaal voor alle ruim 6.000 ‘Buitenstates’ in Nederland. Dit zijn woningen die voldoen aan de volgende kenmerken: vrijstaand, gelegen in het buitengebied en op een royaal perceel (rond 1000 m2). 

“Een woning in het buitengebied heeft vaak een bovenregionale aantrekkingskracht. Mensen van buiten de provincie, of zelfs uit een heel ander deel van het land, zijn op zoek naar een bijzonder object in een landelijke omgeving. Dan is het cruciaal dat deze woningen, variërend van een pittoreske woonboerderij tot een villa met eigen landgoed op één plek overzichtelijk gebundeld staan,” vertelt Arthur Matien, directeur van Buitenstate. 

Bij de aan- of verkoop van een woning in het buitengebied spelen veel factoren mee, de bemiddeling gaat hier verder dan bij een ‘doorsnee’ woning. De Buitenstate makelaar is het aanspreekpunt voor vragen bij wijzigingen in wet- en regelgeving, het benutten van subsidies en het gebruik maken van de mogelijkheden van bijvoorbeeld de ruimte voor ruimte regelingen en de nieuwe wet op plattelandswoning. Al dit soort zaken is van belang bij het behoud van rust en ruimte in het buitengebied en worden door deze gespecialiseerde makelaars onder de loep gelegd. De Buitenstate makelaar garandeert de beste aankoopbegeleiding door de agrarische achtergrond en jarenlange ervaring in het buitengebied, gecombineerd met de actieve praktijk als woningmakelaar.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht