Adriaan van den Heuvel van het gelijknamige makelaarskantoor uit Helmond heeft de landelijke Buitenstate Award 2015 in ontvangst mogen nemen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de deelnemer die het NVM samenwerkingsverband Buitenstate in het afgelopen jaar op de meest bijzondere wijze heeft vormgegeven.

Buitenstate is gespecialiseerd in de bemiddeling van exclusief onroerend goed in het buitengebied. Tijdens de deelnemersvergadering in Oosterhout werd het Noord-Brabantse kantoor in het zonnetje gezet door formulemanager Linda Huisman: “Het team van Van den Heuvel heeft zich dit jaar ontzettend ingezet voor de groei van de formule Buitenstate. Dankzij de inspanning van met name Adriaan van den Heuvel en Harry van Santvoort zijn er dit jaar maar liefst drie kantoren bijgekomen. Proficiat met dit succes”. 

Totaal 17 vestigingen
De drie nieuwe kantoren die zich dit jaar hebben aangesloten bij Buitenstate zijn: Lelieveld makelaardij in Vught, Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters in Eemnes en, recent, Rijk rentmeesters uit Kruiningen. Hiermee is het aantal Buitenstate vestigingen op 17 gekomen. 
Buitenstate verwacht ook in 2016 de groei verder door te zetten. “We hebben de financiële structuur aangepast waardoor het voor kantoren goedkoper wordt om deel te nemen en waarbij kantoren met een kleiner Buitenstateaanbod ook navenant minder betalen. We vertrouwen erop dat dit voor meer kantoren de aanleiding zal zijn om in gesprek met ons te gaan. Ook het feit dat de woningmarkt aantrekt en dat wij ondanks de crisis volop inzetten op online marketing maakt dat wij nu sterker staan dan een aantal jaar geleden”, weet voorzitter Geert Klaver. 
foto van buitenstate medewerkers helmond
Het Buitenstate team van Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs, v.l.n.r boven: Ilse Rooijakkers, Eric Verbruggen, Harrie van Santvoort, onder: Marcel van Hoek, Adriaan van den Heuvel.
Noot voor redacties
Voor meer informatie over Buitenstate, kunt u contact opnemen met Linda Huisman 06 44 54 38 15. Of kijk op: www.buitenstate.nl

Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht