In het kader van het Jaar van de Stolp 2013 hebben de Boerderijenstichting Noord-Holland, Cultuurcompagnie Noord-Holland en Klaver Makelaardij de handen ineen geslagen om zich in te zetten voor de verkoop van te koop staande stolpboerderijen.

Op 5 oktober is het weer NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kunnen geïnteresseerden zonder afspraak vrijblijvend te koop staande huizen bezoeken. De drie genoemde organisaties haken hierop in met de Open Stolpendag. Naast het bezichtigen van een aantal te koop staande stolpen, veelal in gebruik als woonboerderij, kunnen mogelijk potentiële kopers deze dag ook bij experts terecht voor meer informatie over de achtergrond, constructie en historie van de stolp, de specifieke kwaliteiten en de mogelijkheden tot verbouwing en nieuwe indeling.  Klaver Makelaardij heeft door de jaren heen een groot bestand potentiële stolpenkopers opgebouwd die zij zullen aanschrijven voor deze dag, tevens kunnen zij kopers begeleiden in het aankooptraject. Uiteraard staat er ook een hapje en drankje klaar voor alle bezoekers.

Boekje met stolpboerderijen

Alle te koop staande stolpboerderijen die mee doen aan de Open Stolpendag komen met foto en achtergrondinformatie in een speciaal hiervoor uitgegeven boekje. Dit boekje wordt zowel van tevoren als op de Open Stolpendag verspreid in een oplage van minimaal 10.000 exemplaren.

Aanmelden en kosten

Staat uw stolpboerderij ook te koop en wilt u meedoen aan de Open Stolpendag? Bekijk dan hier hoe u zich aan kunt melden. 

De Open Stolpendag wordt georganiseerd in overleg en met medewerking van de in Noord-Holland werkzame makelaars.

Wilt u meer weten over de verkoop van uw woonboerderij of woning in het buitengebied? Klik dan hier.


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht