Helmond, 30 november 2018. Nog even en Buitenstate heeft het maximum aantal leden. De laatste 3 jaar is Buitenstate met 12 vestigingen gegroeid. Nog 2 tot 2,5 jaar en het maximum van 30 leden voor de unieke formule die zich richt op het buitengebied is bereikt. Eén van de laatste ‘blanco’ plekjes -de Zuid-Hollandse eilanden Voorne-Putten, Goeree- Overflakkee en omgeving- wordt vanaf 1 december opgevuld door het 21ste lid: De Zeeuw Makelaardij in Hellevoetsluis. ‘We zijn er trots op dat we het label Buitenstate als enige makelaar in de regio mogen voeren, ‘ aldus makelaar Marijn de Zeeuw.

Teamfoto De Zeeuw Makelaardij v.l.n.r: Marijn de Zeeuw, Victor van der Loo, Denise Moree. 

 

Persoonlijke contacten, korte lijnen en iedere relatie als gast behandelen: dat zijn uitgangspunten van De Zeeuw Makelaardij. In 2005 startte het familiebedrijf van Wim en Marijn de Zeeuw. In de binnendienst werkt vanaf de start Denise Moree als gastvrouw en baken van rust in de dagelijkse hectiek. Het kantoor bereidt zich juist deze maanden voor op veranderingen, want Wim gaat per 1 januari genieten van zijn welverdiend pensioen en in zijn plaats komt Victor van der Loo. De 34-jarige Victor is een Hellevoeter in hart en nieren. Hij werkte voor de Rabobank, met name op het gebied van bedrijfsfinancieringen voor zakelijk onroerend goed. Hij zal Marijn met name gaan versterken als woning- en bedrijfsmakelaar.

 Goed aanbod is schaars

Ook het leven van Marijn wordt gekenmerkt door verandering. Niet alleen trouwde zij afgelopen zomer in Italië, maar ook verhuist zij binnenkort naar Oostvoorne waar zij samen met haar man Sebastiaan, kinderen, paarden en hond een prachtig huis in de duinen betrekt. Als echt buitenmens en paardenliefhebber is Marijn de initiator voor aansluiting bij Buitenstate. ‘Eén van onze specialisaties is de aan- en verkoop van vrijstaande woningen en paardenobjecten en op dat gebied bruist het hier. De afgelopen jaren is het buitenwonen bereikbaar geworden voor een grotere groep mensen. De prijzen in het buitengebied stijgen, maar zijn nog wel ‘vriendelijker’ dan rond de grote steden. Ongeveer de helft van de vraag komt van paardenliefhebbers. Je eigen paard aan huis is een wens van velen. De andere helft wil meer natuur, privacy, een zwembad en/of een grotere tuin.

‘Vrijstaande woningen in het buitengebied die worden verkocht via een Buitenstate Makelaar worden beter in de markt gezet en genereren gemiddeld een hogere vraag- en transactieprijs. Daarnaast is de kennis en expertise van het buitengebied van een gespecialiseerd Buitenstate Makelaar veel groter dan die van zijn collega’s. Via Buitenstate behoort De Zeeuw Makelaardij nu tot het grootste netwerk voor vrijstaande woningen in het buitengebied: we voelen ons nu al thuis bij Buitenstate!’

Noot voor de redactie:

Meer informatie via Buitenstate Office, Linda Huisman, T 06 44 54 38 15


Meer informatie over dit onderwerp?


Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.



> Terug naar het overzicht